facebook

12 години SKY LINE,
качествени дограми и фасади!

Ние знаем как да преобразим Света от Вашия прозорец! Ние знаем как да допринесем за повече комфорт и уют във Вашия дом и офис! Ние Ви подаряваме хиляди спокойни дни и топли вечери чрез прозорците SKY LINE.

SKY LINE — това е...

 • широк асортимент от прозорци и фасади!
 • услуги - повече от очакванията!
 • индивидуални решения при остъкляването на Вашия дом!
 • иновации и лидерство!

Вече 10 години нашата главна цел е производството и монтажа на висококачествени дограми.

 • Над 15 000 семейства гледат света през прозорците SKY LINЕ !
 • Над 200 000 кв.м са произведените ДОГРАМИ И ФАСАДИ!
 • Над 50 различни продукта са внедрени в производството !
 • иновации и лидерство!
SkyLine

Днес SKY LINE се явява един от лидерите в производството на качествени прозорци. Фирмата предлага огромно разнообразие на дограми - всички видове материали за рамката на прозорците, пълна гама от видове остъкляване, непрекъснато увеличаващ се набор от услуги и допълнителни аксесоари към дограмите. Корпоративният слоган “Качествени дограми и фасади” напълно отговаря на нивото на нашата работа. Ние винаги сме се стремили да предоставим най - добрите продукти в комбинация с първокласни услуги, отчитайки всички Ваши изисквания и желания.

Собственото производство на SKY LINE се основава на съвременно, високотехнологично оборудване за PVC дограми, алуминиеви дограми, стъклопакети, фасади. Оборудването и организацията на фирмата ни позволяват да гарантираме изпълнение на поръчките в най - кратки срокове.

Благодарение на съвместните усилия с нашите партньори и развитието на дистрибуторската ни мрежа, продукцията на “SKY LINE” е позната в цяла България, а и извън нея. Уникалнната и балансирана продуктова гама ни позволява да работим с клиенти, намиращи се в различни ценови групи.

SkyLine

Ние създадохме търговската марка SKY LINE, ползваща се с доверието на клиентите, позиционирането и защитата на която се дължи на изключително добрата съвместна работа с най - добрите Европейски доставчици. Днес фирма “SKY LINE” си е поставила целта да реализира прозорци със собствена профилна система. Главните преимущества на тази система се основават на увеличено светло пространство в готовия прозорец и едновременно с това повишаване на термоизолационните и шумопоглъщащи свойства.

Сега, както и преди, нашите действия са ориентирани в дългосрочна перспектива. Ние ценим Вашето доверие. Ние винаги се стремим да отговорим на Вашите очаквания и да изпълним своята работа на най - високо ниво.

Фирмата се развива динамично и постоянно, разширявайки предлаганите услуги и обновяване на предлаганите дограми и фасади. Над 60% от запитванията от нови клиенти са на база препоръки от клиенти, които вече са се обръщали към фирмата.

В своето развитие фирмата се е стремила да използва опита на най - добрите световни компании и да го пречупва през настоящата действителност. От самото начало на своята дейност фирмата прилага методите за оптимално производство, елементи на системата “just-in-time”, а в последно време внедрява в практиката мероприятия в стила «kaizen».


ГАРАНЦИИ

ГАРАНЦИИТЕ НА Фирма "СКАЙ ЛАЙН ДОГРАМИ И ФАСАДИ" ЗА ВИСОКО КАЧЕСТВО са:

 • Цялостният контрол на качеството на продукцията;
 • Създадената и успешно работеща оперативна сервизна група, способна да реши всеки възникнал проблем;
 • Постоянно провеждащите се изпитания на продуктите в независими изследователски центрове;
 • Непрекъснатото специализирано обучение на всички нива във фирмата.

5 годишно безплатно гаранционно поддържане :

 • за подвижни части и механизми;
 • за херметичност на стъклопакетите.
   

телефони: 02/ 936 65 28; 931 81 33, гр.София, ул.Братя Миладинови No 36

е-mail: office@skylinebulgaria.com SkyLineBulgaria.com © 2006 - 2011

Дизайн и поддръжа Дот Медиа