facebook

12 години SKY LINE,
качествени дограми и фасади!

На какво се основава качеството на готовото изделие?

Отговаря инж. Нина Николова, Ръководител Направление Консултации

Качеството на прозорците е съвкупност от няколко важни съставящи, като:

Професионално проектиране на поръчката

Изготвянето на качествен прозорец или фасада започва с неговото проектиране. Само при точно замерване и грамотно разработена конструкция, с отчитане на всички условия за дълговечна експлоатация е възможно да се предвиди правилно изпълнение на важните дейности - начин на монтаж, вариант на закрепване, начин на херметизация и много други. 

Качествени елементи

Качествените елементи се явяват основата за производството на качествено изделие. Всички елементи, необходими за производството на дограми и фасади е необходимо да имат сертификат за качество и да отговарят на всички съществуващи норми. 

За изготвянето на качествени дограми и фасади с марката SKY LINE се използват оригинални профилни комбинации на утвърдени производители на профили. Профилната система има максимално възможната белота и гланц на повърхността, най-добри показатели за термо и шумо изолация, добри конструктивни показатели.

Всички изделия с марката SKY LINE са комплектовани с високо технологичен метален обков, който позволява предоставянето на гаранция за 15000 цикли на отваряне (над 15 години постоянна експлоатация). Всички елементи на обкова са регулируеми, което позволява да се компенсира във времето износването на триещите се елементи и както следва, да се избегнат неприятната и скъпоструваща замяна на цял прозорец.  Освен това на прозореца може да се поставят и специални механизми с повишена защита срещу взлом.

При изготвянето та стъклопакети се използват само висококачествени, полирани и абсолютно прозрачни стъкла и енергоспестяващи К-стъкла с марка Glaverbel.

За обезпечаването на надеждно и херметично уплътняване на отворите, при изготвянето на дограми и фасади се използват специални уплътнители от синтетичен каучук. При такива уплътнители съществува уникалното свойство- остатъчната деформация се появява не след 2 години, а чак на осмата година. А максималният срок на експлоатация, без загуба на еластичност, до 20 години може да се постигне с използването на термопластичен еластомер в сив цвят. 

Технологично производство

Всички дограми и фасади с марката SKY LINE се произвеждат с оборудване, отговарящо на най-високите показатели за технологичност. За задоволяване и на най- високите естетически изисквания към дограмата вече е въведена и функционира линия за обработка на ъглите само при 0,02 мм, което дава перфектна визия на ъгъла на дограмата.

Професионален монтаж

За качествения монтаж на дограмите и фасадите работят професионални монтажни групи. Вече 10 години ние имаме практически резултати за качеството на монтажа с използването на технология, разработена на отновата на  "Ръководство за монтаж" на утвърдени разработчици на профилни системи.

Поетапен контрол на качеството

Контрола на качеството - това е едно от най-важните направления в нашата работа. На всеки етап от технологичния процес е организиран и се поддържа ефективен начин на контрол.

Какво е това стъклопакет?

Отговаря Ангел Георгиев, ръководител Направление Стъклопакети

Опитът показва, че думата "стъклопакет" често бива използвана за общо характеризиране на новия прозорец.  Често се среща съчетанието "PVC стъклопакет". Стъклопакетът, както и следва от названието, не може да бъде нито пластмасов, нито дървен.

Стъклопакетът се състои от две или три стъкла, поставени на определено разстояние едно от друго. Големината на разстоянието между тях се нарича "дистанционна рамка" -това е алуминиев или пластмасов профил с правоъгълно сечение, който може да има различна ширина, например 6 мм, или 10 мм или 16 мм и т.н. Вътре в рамката има адсорбиращ материал, който след херметизацията на пакета със специални материали, изтегля от пространството между стъклата остатъчната влага. По този начин, стъклопакета се оказва херметизиран, което изключва необходимостта от миене на вътрешната повърхност.

Предишна 1 2 3 4 Следваща

ГАРАНЦИИ

ГАРАНЦИИТЕ НА Фирма ”SKY LINE – Т.Вергилова” ЗА ВИСОКО КАЧЕСТВО са:

  • Цялостният контрол на качеството на продукцията;
  • Създадената и успешно работеща оперативна сервизна група, способна да реши всеки възникнал проблем;
  • Постоянно провеждащите се изпитания на продуктите в независими изследователски центрове;
  • Непрекъснатото специализирано обучение на всички нива във фирмата.

5 годишно безплатно гаранционно поддържане :

  • за подвижни части и механизми;
  • за херметичност на стъклопакетите.
   

телефони: 02/ 936 65 28; 931 81 33, гр.София, ул.Братя Миладинови No 36

е-mail: office@skylinebulgaria.com SkyLineBulgaria.com © 2006 - 2011

Дизайн и поддръжа Дот Медиа