facebook

12 години SKY LINE,
качествени дограми и фасади!

По обем на производството фирмата е един от най-големите производители на дограми в България – повече от 250 хиляди кв. метра произведени дограми и окачени фасади, а това означава, че повече от 15 хиляди семейства гледат света през прозорци с тази марка.

Производството на дограми SKY LINE е организирано в модерна производствена база в София с най-съвременни технологии и производствени звена, с търговски и консултантски офиси и собствен транспортен парк, позволяващ гъвкавост при изпълнение на поръчките и доставките в цяла България.

Трите самостоятелни производства - на алуминиеви дограми, PVC дограми и стъклопакети - се извършват на автономни, специализирани линии, съоръжени с пълен набор от пневматични, полуавтоматизирани и програмируеми машини, както и с целия набор от специализирани преси и щанци за всички системи, с които фирмата работи. Пълната екипировка и квалификацията на персонала позвляват бърза пренастройка за всяка нова система. Фирма "СКАЙ ЛАЙН ДОГРАМИ И ФАСАДИ" е спечелила доверието и е оторизирана от всички основни производители на профили за работа с техните материали. За целта всяка една от фирмите е провела обучение на персонала, съгласно спецификата на работа с нейните продукти и следи за качеството на крайния продукт - прозорци и врати SKY LINE.

Производството на стъклопакети се явява един от най- отговорните етапи в сложния цикъл на изготвяне на прозорци, а стъклопакета се явява важен топлоизолационен елемент в конструкцията на прозорците. Ние произвеждаме стъклопакети, за които даваме два пъти по- голям срок за херметичност на стъклопакетите от установените норми в България, което постигаме благодарение на добрата технология, професионално оборудване и използването в производството само на професионални консумативи (херметизатори, бутил, силикагел, подобрени дистанционери) от утвърдени доставчици.

В нашето производство имаме и специален отдел за нестандартни изделия, където професионалисти с огромен опит могат да изпълнят поръчка по изготвянето на прозорец по избрана от Вас конструкция, дизайн и цвят.


ГАРАНЦИИ

ГАРАНЦИИТЕ НА Фирма "СКАЙ ЛАЙН ДОГРАМИ И ФАСАДИ" ЗА ВИСОКО КАЧЕСТВО са:

  • Цялостният контрол на качеството на продукцията;
  • Създадената и успешно работеща оперативна сервизна група, способна да реши всеки възникнал проблем;
  • Постоянно провеждащите се изпитания на продуктите в независими изследователски центрове;
  • Непрекъснатото специализирано обучение на всички нива във фирмата.

5 годишно безплатно гаранционно поддържане :

  • за подвижни части и механизми;
  • за херметичност на стъклопакетите.
   

телефони: 02/ 936 65 28; 931 81 33, гр.София, ул.Братя Миладинови No 36

е-mail: office@skylinebulgaria.com SkyLineBulgaria.com © 2006 - 2011

Дизайн и поддръжа Дот Медиа