facebook

12 години SKY LINE,
качествени дограми и фасади!

Писмо от г-н Иван Марков

Казвам се Иван Марков и съм един от щастливите клиенти на Вашата фирма. Искам да Ви благодаря за чудесната придобивка за моя дом – дограмата SKY LINE Gold. Благодаря Ви за превъзходния екип, с част от който имах удоволствието да контактувам по време на възлагане и изпълнение на поръчката – инж. Ангелова, инж. Петрова, монтажната група (Кирил, Светльо,  Боби, Евтим) и техният ръководител инж. Кринчев. И не на последно място – благодаря Ви лично за жеста с отстъпката от цената.


В интерес на истината, аз “станах клиент” на Вашата фирма още от есента на 2004 година, на изложението СТРОЙКО-2004. Тогава инж. Р. Тодорова ми направи, признавам, изненадващо предложение – 5-камерна PVC дограма, по-евтина от 3-камерна! Прозвуча ми странно, но изчисленията на инж. Гетова ме убедиха, че при вас 5 ? 3! Това, а също и качеството, елегантния външен вид на профилите, белите уплътнители, любезните специалисти, определиха еднозначно моя избор.

Оказа се, че дограмата SKY LINE GOLD е най-интелигентното предложение на българския пазар. Така че във Вашето и моето участие в Националния IQ-тест на нацията няма нищо изненадващо. Естествено е фирмата, предлагаща най-нови и най-интелигентни решения, да спонсорира първата проява от този вид. За мен остана удоволствието да знам, че съм взел най-интелигентното решение, избирайки SKY LINE.

Още веднъж – благодаря Ви за всичко.

Искрено Ваш
Иван Марков


Писмо от г-н Асен Ботев

Казвам се Асен Ботев и живея на ул.Първа българска армия 117. Клиент съм на фирма SKY LINE от няколко години. Правя къща на дъщеря си на два етажа и всички прозорци са изработени от тази фирма. Допълнителни поръчки продължавам да правя и на старата къща, като подменям старата дървена дограма. Искам с удоволствие да отбележа, че предпочитам SKY LINE, защото е изключително любезно обслужването и високо качество на изпълнение на поръчките. Изразявам благодарност на колектива и лично на управителката Теодора Вергилова.

С уважение: Асен Ботев

ГАРАНЦИИ

ГАРАНЦИИТЕ НА Фирма "СКАЙ ЛАЙН ДОГРАМИ И ФАСАДИ" ЗА ВИСОКО КАЧЕСТВО са:

  • Цялостният контрол на качеството на продукцията;
  • Създадената и успешно работеща оперативна сервизна група, способна да реши всеки възникнал проблем;
  • Постоянно провеждащите се изпитания на продуктите в независими изследователски центрове;
  • Непрекъснатото специализирано обучение на всички нива във фирмата.

5 годишно безплатно гаранционно поддържане :

  • за подвижни части и механизми;
  • за херметичност на стъклопакетите.
   

телефони: 02/ 936 65 28; 931 81 33, гр.София, ул.Братя Миладинови No 36

е-mail: office@skylinebulgaria.com SkyLineBulgaria.com © 2006 - 2011

Дизайн и поддръжа Дот Медиа