facebook

12 години SKY LINE,
качествени дограми и фасади!

ПРОТИВОВЗЛОМНА ЗАЩИТА ЗА СИГУРНИ ПРОЗОРЦИ

ПРОТИВОВЗЛОМНА ЗАЩИТА ЗА СИГУРНИ ПРОЗОРЦИ

Класове на сигурност и устойчивост срещу взлом на прозорци  

Базисната сигурност се гарантира от здравината на профила и от сигурността на системния обков. За жилищни обекти се препоръчва клас на сигурност WK1 или  WK2. По-високият клас WK3 предлага високо ниво на защита, на която евентуалният извършител противодейства с допълнителен инструмент и има предположение за конструкцията. Класовете от WK4 до WK6 са предвидени за обекти със специални изисквания за сигурност, предполагащи интерес от страна на професионални крадци със сериозна подготовка и сериозна цел на грабежа.

Противовзломният обков затруднява крадците  

Добрата защита се състои в осигуряването на най-слабите места чрез монтиране на допълнителни осигурителни елементи. Многоточкова система за сигурност с точки на заключване с гъбовидна глава и подходящ насрещник осигуряват непреодолима защита срещу отваряне отвън. Наборът от противовзломни цапфи, насрещници, ъгли, мартини и дръжки с ключ правят затварянето на дограмата здраво и надеждно. Стоманени цапфи и насрещници затрудняват и забавят взломаджиите и обикновено това ги отказва от престъпното начинание.

 

Защитени точки на заключване

Системата за сигурност на прозорци се произвежда в две разновидности – двуосно и едноосно отваряне. Гъбовидната цапфа /блокировка/ с диаметър 11мм издържа статично натоварване от 1500кг (резултат от лабораторни изпитвания) и заедно с насрещника гарантират висока защита. Противовзломният обков може да се монтира на съществуващи прозорци и осигурява защита до степен WK2.

Противовзломната система със защитени точки на заключване е интелигентен и сигурен начин за противодействие на крадците. Противовзломната цапфа и противовзломният насрещник могат да се напаснат във фалцлуфта (±2мм) без допълнително регулиране.

 

Дръжки с допълнителна защита

Едно видео, което по безспорен начин показва начина на приложение на  Security дръжките, които ние поставяме: http://www.youtube.com/watch?v=rXHxPh7aySc

Заключващите дръжки за прозорци с блокиращ бутон и с блокиращ ключ осигуряват защита срещу превъртане на обкова, пробиване на рамката, завъртане на дръжката с помощни средства и осигуряват безопасността на децата. Дръжките надвишават изискванията за сигурност, които ENV 1627-30 изисква.

 

 

Допълнителна Security ключалка /райбер/

 

Служи за допълнителна механична защита на прозорци и балконски врати.
Допълнителната Security ключалка може да бъде поставена на вече монтирани прозорци и балконски врати или към нови такива. Явява се допълнителна усилена точка към механизмите на прозорците и вратите. Може да се прилага и в комбинация за обезопасяване на прозорци и балконски врати от ДЕЦА.
Допълнителната Security ключалка е изработена от метал, покрита с полимерно прахово покритие и е в комплект с монтажни консумативи

Гаранции на обкова

Когато избираме обков е добре да имаме предвид, че срокът на гаранция е индикатор за качество. Производителите на качествен обков дават пет, дори десет години гаранция и това е реален живот на продукта.

Добре проектираният и качествен обков не изисква използването на усилие при ползване и е с висока механична износоустойчивост. Прецизният му монтаж осигурява безпроблемно функциониране на прозорците и дългогодишна експлоатация.

За да служат дълго и безпроблемно, движещите се детайли трябва да се третират поне два пъти годишно със специална смазка, за да се намали сухото триене.

 

 Прозорците и вратите са едни от важните детайли на интериора! Те трябва прекрасно да се вписват в дизайна на вътрешното помещение и хармонично да се съчетават с всички елементи на Вашия дом. За щастие съвременните технологии за производство на прозорци и врати позволяват да се реализират даже и най - смелите и футуристични форми, което прави възможна реализацията и на най- елегантния замисъл осъществим.

Възможности за стилизация

Безгранични възможности за стилизация!

ГАРАНЦИИ

ГАРАНЦИИТЕ НА Фирма "СКАЙ ЛАЙН ДОГРАМИ И ФАСАДИ" ЗА ВИСОКО КАЧЕСТВО са:

  • Цялостният контрол на качеството на продукцията;
  • Създадената и успешно работеща оперативна сервизна група, способна да реши всеки възникнал проблем;
  • Постоянно провеждащите се изпитания на продуктите в независими изследователски центрове;
  • Непрекъснатото специализирано обучение на всички нива във фирмата.

5 годишно безплатно гаранционно поддържане :

  • за подвижни части и механизми;
  • за херметичност на стъклопакетите.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

  • КАЛКУЛАТОР

за изчисляване на прозорец

Стъпка 1

Изберете тип SKY LINE прозорец:

SL Thermo
SL Home
SL Gold
SL Comfort
SL Briliant
SL Alum-Wood

Изберете типа на стъклопакета:

SL Standart
SL Isolierlux
SL Solarlux

Стъпка 2

 

Въведете размерите на отвора на прозореца:

Рамка на прозорец

x - ширина на отвора на прозореца в m

y - височина отвора на прозореца в m

x = m
y = m

Стъпка 3

 

Изберете на колко части желаете да е разделен прозореца?

Брой части на прозорец

Брой части: 1 - +

Колко части от прозореца искате да се отварят (отваряеми крила)?

Брой отв. крила: 0 - +

Стъпка 4

 

Други услуги:

желаете ли подпрозоречен перваз
желаете ли монтаж
желаете ли демонтаж
 

Цена: лв.

В цената е включена изработка, доставка, гаранционно поддържане /лв/

Забележка: за повече информация се обърнете към нашите консултанти

   

телефони: 02/ 936 65 28; 931 81 33, гр.София, ул.Братя Миладинови No 36

е-mail: office@skylinebulgaria.com SkyLineBulgaria.com © 2006 - 2011

Дизайн и поддръжа Дот Медиа