facebook

12 години SKY LINE,
качествени дограми и фасади!

Видове стъклопакети

Видове стъклопакети

В зависимост от топлотехническите, звукоизолационните и други потребности, в стъклопакета могат да се приложат две или три стъкла. Стъклопакетите класифициращи се по количеството въздушни камери се делят на: еднокамерни (две стъкла) и двукамерни (три стъкла). В съклопакета в същите разнообразни комбинации могат да се сложат различни стъкла, както по дебелина, така и по свойства. Различават се енергоспестяващи, антирезонансни, слънцезащитни, противовзломни и други видове стъклопакети.

Много важно при изработването на стъклопакети е правилно да се определи местоположението и ориентацията на стъкла със специални свойства. В случая при използване на нискоемисионни стъкла, такива стъкла се поставят от вътрешната част на стъклопакета, а покритието да се намира задължително вътре в стъклопакета. Слънцезащитните стъкла  препоръчително се поставят отвън на стъклопакета като външно стъкло. Освен това, може да ви се предложи да запълните междустъкленото пространство с инертен газ. При описание на стъклопакет на вас ви се показва вида на стъклото, дебелина на стъклото, широчина на дистанционера, вида на инертния газ.

Първото, което ви вълнува при избора на стъклопакета е топлината, тоест топлоизолацията.

Понятието "базов стъклопакет" съществува във всички компании. Той има  формулата 4-16-4  (две стъкла по 4 мм дебелина и дистанционна рамка  16 мм между тях- обща дебелина  на стъклопакета 24 мм). Този стъклопакет има приблизителен коефициент на съпротивление на топлопредаване  0,32 м2°С/Вт, и намалява нивото на външния шум примерно на  34 Дб. Такъв стъклопакет може да бъде приложен в административни сгради или могат да бъдат поставени в прозорците на вече остъклени лоджии.

Главното, което е нужно да знаят клиентите при поръчка на прозорци "по двете страни на средното образуване"- това е нормтивна величина с приблизителен коефициент на съпротивление на топлопредаване равна на 0,55м2°С/Вт. Такова ниво на топлозащита се обезпечава от такива стълопакети като двукамерните (разбира се като въздушната широчина е повече от 6 мм, още по-добре е ако те са с различни широчини,като например 4-12-4-8-4) или еднокамерни стъклопакети с енергоспестяващи  к-стъкла (4-16-4 К стъкло+ аргон). В такива случаи (при условие на нормална влажност вътре в помещението -до 55%) вероятността от запотяване съществено намалява даже при ниски външни температури.

В двукамерните стъклопакети, в които разстоянията между стъклата са различни (например , 4-12-4-8-4), се снижава нивото на външния шум на 38-40Дб — това е изключителен резултат. Хубаво е да се препоръчва този оптимален вариант за остъкление на сгради, намиращи се до близък източник на шум — автомобилен път, производствени предприятия и др.

Прозорците и вратите са едни от важните детайли на интериора! Те трябва прекрасно да се вписват в дизайна на вътрешното помещение и хармонично да се съчетават с всички елементи на Вашия дом. За щастие съвременните технологии за производство на прозорци и врати позволяват да се реализират даже и най - смелите и футуристични форми, което прави възможна реализацията и на най- елегантния замисъл осъществим.

Възможности за стилизация

Безгранични възможности за стилизация!

ГАРАНЦИИ

ГАРАНЦИИТЕ НА Фирма "СКАЙ ЛАЙН ДОГРАМИ И ФАСАДИ" ЗА ВИСОКО КАЧЕСТВО са:

  • Цялостният контрол на качеството на продукцията;
  • Създадената и успешно работеща оперативна сервизна група, способна да реши всеки възникнал проблем;
  • Постоянно провеждащите се изпитания на продуктите в независими изследователски центрове;
  • Непрекъснатото специализирано обучение на всички нива във фирмата.

5 годишно безплатно гаранционно поддържане :

  • за подвижни части и механизми;
  • за херметичност на стъклопакетите.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

  • КАЛКУЛАТОР

за изчисляване на прозорец

Стъпка 1

Изберете тип SKY LINE прозорец:

SL Thermo
SL Home
SL Gold
SL Comfort
SL Briliant
SL Alum-Wood

Изберете типа на стъклопакета:

SL Standart
SL Isolierlux
SL Solarlux

Стъпка 2

 

Въведете размерите на отвора на прозореца:

Рамка на прозорец

x - ширина на отвора на прозореца в m

y - височина отвора на прозореца в m

x = m
y = m

Стъпка 3

 

Изберете на колко части желаете да е разделен прозореца?

Брой части на прозорец

Брой части: 1 - +

Колко части от прозореца искате да се отварят (отваряеми крила)?

Брой отв. крила: 0 - +

Стъпка 4

 

Други услуги:

желаете ли подпрозоречен перваз
желаете ли монтаж
желаете ли демонтаж
 

Цена: лв.

В цената е включена изработка, доставка, гаранционно поддържане /лв/

Забележка: за повече информация се обърнете към нашите консултанти

   

телефони: 02/ 936 65 28; 931 81 33, гр.София, ул.Братя Миладинови No 36

е-mail: office@skylinebulgaria.com SkyLineBulgaria.com © 2006 - 2011

Дизайн и поддръжа Дот Медиа