facebook

12 години SKY LINE,
качествени дограми и фасади!

АЛУМИНИЕВИТЕ ПРОЗОРЦИ -  МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ

АЛУМИНИЕВИТЕ ПРОЗОРЦИ - МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ

 Алуминият е вторият най-употребяван метал в света. Той е лек, устойчив на корозия и може лесно да се обработва, като от него се създават конструкции с висока топлопроводимост. Това го прави лидер в строителството на съвременни офис -, административни и производствени сгради, но все още недооценен с приложението му в жилищния сектор.

Сред най-големите приложения на алуминия в жилищното строителството са алуминиевитe профили за врати и прозорци. Предимствата на алуминиевите профили са устойчивостта и дълготрайността на материала, възможността за приложение при големи остъклени площи, вследствие по-малкото им температурно разширение, в сравнение с пластмасовите. Позволяват по-големи и устойчиви конструкции

Алуминиевите профили имат много широко приложение в жилищното строителство. Най- новите алуминиеви архитектурни системи са с топлоизолационни параметри, аналогични на най-добрите PVC системи. Една прекрасна алуминиева система е CS104 - първата по рода си алуминиева система за пасивни къщи в света, с коефициент на топлопреминаване на прозореца Uw = 0.7 W/m²K. 

Списъкът с преимуществата на АЛУМИНИЯ се продължава от:
-пълната рециклируемост на материала,
-лесната му поддръжка, 
-изчистения дизайн и многовариантност на форми и цветове. 
Същественото му предимство е и:
-здравината и 
-същевременно лекотата на материала, 
които способстват за конструирането на по-големи и устойчиви алуминиеви конструкции.

Предлага се цялата палитра от възможни приложения на алуминия за дома - врати и прозорци, парапети, противонасекомни мрежи, слънцезащити, плъзгания, хармоники, зимни градини, панорамни остъклявания, вътрешни прегради и много други изделия. Богатата гама алуминиеви продукти се допълва от системата за врати тип „хармоника”, чрез която се реализира максимална отваряемост и възможност за интергиране на отделни пространства.

Многообразието на приложение на алуминия в Дограмите се допълва от различни продукти за подобряване на комфорта в дома – системи за вентилиране на въздуха противокомарни мрежи и системите за безшпросно остъкляване на веранди, тераси и т.н. 
По отношение на топлоизолационни си характеристики, алуминият е изключително подходящ за нашия климат, отличаващ се с големи сезонни температурни разлики. Системата за врати и прозорци CS 86-HI, притежава швейцарския сертификат Minergie за пасивни сгради. Тя е с коефициент на топлопреминаване на рамката Uf = 1.2 W/m²K, като в зависимост от избора на стъкло стойността Uw за целия прозорец намалява до 0.8 W/m²K. Този продукт демонстрира и много добри шумоизолиращи показатели, като отново в зависимост от типа остъкляване Rw(C;Ctr) достига 44 dB.
Характерно за системата е, че покрива стандартите EN ISO 140-1, EN 20140-3 или EN 717-1. Външният израз на тези стандарти за качество се нарича комфорт, дизайн, лекота при употреба, сигурност и здравина. 

С най-дълъг живот и най-малко разходи 

Прозорците са критична част в строителната обвивка. Оценката им, на база цялостен жизнен цикъл става все по-важна, пред съвременния поглед за устойчивост в строителството. Алуминият, като материал, е лек, здрав и рециклируем. Прозорците, изработени с алуминиеви профили са много устойчиви при продължителна експлоатация, лесно се поддържат и са издръжливи по отношение на подвижните части. Сравнявайки ги с дървените прозорци, които се сменят средно след 60 години, пластмасовите прозорци - след 50 години, алуминиевите прозорци имат най-дълъг живот – 70-80 години.
Сред основните предимства на алуминиевите прозорци е, че те се нуждаят от най-малко разходи във времето за жизнения им цикъл – от плануването и първоначалната инвестиция, през експлоатацията и поддръжката, до демонтажа и рециклирането им. 
Съвременните алуминиеви профилни системи дават най-добри резултати по всички икономически показатели. Те са по-добри за изграждане на прозорци, главно поради своята устойчивост на атмосферни влияния. По отношение на топло- и шумоизолационните им свойства те достигат равни резултати с дървените и пластмасовите прозорци. Успешно се прилагат при остъкляване на големи площи, поради по-малкото им температурно разширение, в сравнение с пластмасовите.

Прозорците и вратите са едни от важните детайли на интериора! Те трябва прекрасно да се вписват в дизайна на вътрешното помещение и хармонично да се съчетават с всички елементи на Вашия дом. За щастие съвременните технологии за производство на прозорци и врати позволяват да се реализират даже и най - смелите и футуристични форми, което прави възможна реализацията и на най- елегантния замисъл осъществим.

Възможности за стилизация

Безгранични възможности за стилизация!

ГАРАНЦИИ

ГАРАНЦИИТЕ НА Фирма "СКАЙ ЛАЙН ДОГРАМИ И ФАСАДИ" ЗА ВИСОКО КАЧЕСТВО са:

  • Цялостният контрол на качеството на продукцията;
  • Създадената и успешно работеща оперативна сервизна група, способна да реши всеки възникнал проблем;
  • Постоянно провеждащите се изпитания на продуктите в независими изследователски центрове;
  • Непрекъснатото специализирано обучение на всички нива във фирмата.

5 годишно безплатно гаранционно поддържане :

  • за подвижни части и механизми;
  • за херметичност на стъклопакетите.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

  • КАЛКУЛАТОР

за изчисляване на прозорец

Стъпка 1

Изберете тип SKY LINE прозорец:

SL Thermo
SL Home
SL Gold
SL Comfort
SL Briliant
SL Alum-Wood

Изберете типа на стъклопакета:

SL Standart
SL Isolierlux
SL Solarlux

Стъпка 2

 

Въведете размерите на отвора на прозореца:

Рамка на прозорец

x - ширина на отвора на прозореца в m

y - височина отвора на прозореца в m

x = m
y = m

Стъпка 3

 

Изберете на колко части желаете да е разделен прозореца?

Брой части на прозорец

Брой части: 1 - +

Колко части от прозореца искате да се отварят (отваряеми крила)?

Брой отв. крила: 0 - +

Стъпка 4

 

Други услуги:

желаете ли подпрозоречен перваз
желаете ли монтаж
желаете ли демонтаж
 

Цена: лв.

В цената е включена изработка, доставка, гаранционно поддържане /лв/

Забележка: за повече информация се обърнете към нашите консултанти

   

телефони: 02/ 936 65 28; 931 81 33, гр.София, ул.Братя Миладинови No 36

е-mail: office@skylinebulgaria.com SkyLineBulgaria.com © 2006 - 2011

Дизайн и поддръжа Дот Медиа