facebook

12 години SKY LINE,
качествени дограми и фасади!

12 години Сбъдваме желания

12 години Сбъдваме желания

Ние сме фирма за дограма, която вече над 12 години е на пазара и изпълнява всичките свои поети ангажименти към своите клиенти.  За това сме убедени в нашите способности и постигането на оптимални и добри резултати. За разлика от много други фирми, които залагат прекалено много на рекламата, екипите ни залагат единствено и само на своите способности.

За нас е най-важно клиентите да са максимално доволни и да получат очакваните резултати. Наша основна привилегия са добрите и коректни отношения с тях, защото само по този начин се постигат трайни и дългогодишни бизнес връзки. Ние сме не просто амбициозни, но и сигурни в това, че предлагаме продукти и услуги с отлично качество.

Дограмата днес играе съществена роля за това домът или офисът да са комфортни и уютни. Благодарение на нея през лятото помещенията са прохладни,а през зимата – топли и добре изолирани. Тя ще ви помогне не само да се чувствате комфортно, но и да намалите значително разходите си за отопление.

Ние ще ви предложим най-добрата дограма, която да е подходяща за жилището ви. Можем да създадем уникални шедьоври, на които всеки би завидял. Затова оставете се в ръцете на специалистите ни. Те ще дадат най-доброто от себе си, така че да оправдаят напълно вашите очаквания. Ние сме изключителни професионалисти с висока квалификация и няма да се поколебаем да ви го докажем. Единственото, което трябва да направите, е да се свържете с нас. От този момент домът ви коренно ще се промени.

Много хора се чудят как да създадат домашен уют и прибягват до най-различни похвати. Често обаче цялостните ремонти и освежаването на стаите с растения не дават очакваните резултати. Най-добрият вариант е нова дограма, която ние с удоволствие ще ви предложим.

Не се съмнявайте нито за миг в нашите изключителни способности. Екипите ни всеки ден усъвършенстват своите способности и са гаранция, че предлаганите услуги ще бъдат изпълнени качествено. Вие със сигурност ще останете доволни и ще може да се наслаждавате пълноценно на комфорта в дома, който така силно искат да постигнат всички.

Ние сме екип от млади и креативни хора, които не се колебаят да проявят творческо мислене. Именно то е ключът към успеха, защото клиентите непрекъснато търсят нещо ново и атрактивно. Много от тях харесват необичайните и нетрадицонни цветове, които често не се предлагат в каталозите.

Днес обаче пазарът е достатъчно богат, за да задоволи всички индивидуални нужди и потребности. Доверете ни се и няма да останете разочаровани. Нещо повече, със сигурност ще се похвалите на близките си за качествената дограма, която сме поставили в дома ви. Истинските професионалисти никога не се оплакват от работата, колкото и много да е тя. Ние несъмнено сме от тях и успяваме да изпълним това, което се изисква от нас. За това голямо значение имат специалистите, които работят във фирмата. Техният подбор се извършва стриктно и внимателно.

Само така ние гарантираме на вас и на себе си, че ще получите най-доброто. Няма нищо по-лошо за една фирма от това нейната репутация да пострада. За нас е въпрос на чест да докажем способностите си и да ви накараме да се убедите, че не сте сбъркали, когато сте ни избрали. Екипите ни са достатъчно опитни в монтирането на дограма, така че тя да е подходяща за вашия дом. Гарантираме също така спазването на уговорката за монтажа, както и да почистим след процедурата по монтирането.

Няма начин да ви разочароваме, така че не губете повече излишно време. Още сега се свържете с нас, за да стане домът ви уютен и комфортен. Така ще се наслаждавате на удобство в продължение на дълго време, което няма как да не повиши вашето самочувствие и настроение.

Ако имате някакви конкретни въпроси, не се колебайте да питате. Нашите специалисти ще отговорят на всичко, което ви интересува. Част от задълженията ни включват съвети и консултации с клиентите, за да се гарантира още повече правилността на техния избор.

За да се постигне успех в която и да е сфера, са необходими амбициозност, креативност исамочувствие. Ние имаме и от трите, при това в големи количества.

Винаги, когато поставяме дограма, ние знаем колко отговорна е тази задача. Много хора вероятно не мислят така и избират първата фирма, която им попадне. Но това е грешно, тъй като не всички от тях са особено прецизни в монтажа. От това в крайна сметка губят единствено потребителите, тъй като са дали парите си напразно.

Ние ще ви спестим допълнителните разходи, които днес не са особено препоръчителни. Поставената от нас дограма ще е годна за употреба дълго време и ще топло - и шумоизолира дома ви по перфектен начин. Така освен постоянен комфорт ще имате и значително по-ниски сметки за отопление, а освен това през лятото няма да се налага климатикът да работи постоянно.

Прозорците и вратите са едни от важните детайли на интериора! Те трябва прекрасно да се вписват в дизайна на вътрешното помещение и хармонично да се съчетават с всички елементи на Вашия дом. За щастие съвременните технологии за производство на прозорци и врати позволяват да се реализират даже и най - смелите и футуристични форми, което прави възможна реализацията и на най- елегантния замисъл осъществим.

Възможности за стилизация

Безгранични възможности за стилизация!

ГАРАНЦИИ

ГАРАНЦИИТЕ НА Фирма "СКАЙ ЛАЙН ДОГРАМИ И ФАСАДИ" ЗА ВИСОКО КАЧЕСТВО са:

  • Цялостният контрол на качеството на продукцията;
  • Създадената и успешно работеща оперативна сервизна група, способна да реши всеки възникнал проблем;
  • Постоянно провеждащите се изпитания на продуктите в независими изследователски центрове;
  • Непрекъснатото специализирано обучение на всички нива във фирмата.

5 годишно безплатно гаранционно поддържане :

  • за подвижни части и механизми;
  • за херметичност на стъклопакетите.
  • КАЛКУЛАТОР

за изчисляване на прозорец

Стъпка 1

Изберете тип SKY LINE прозорец:

SL Thermo
SL Home
SL Gold
SL Comfort
SL Briliant
SL Alum-Wood

Изберете типа на стъклопакета:

SL Standart
SL Isolierlux
SL Solarlux

Стъпка 2

 

Въведете размерите на отвора на прозореца:

Рамка на прозорец

x - ширина на отвора на прозореца в m

y - височина отвора на прозореца в m

x = m
y = m

Стъпка 3

 

Изберете на колко части желаете да е разделен прозореца?

Брой части на прозорец

Брой части: 1 - +

Колко части от прозореца искате да се отварят (отваряеми крила)?

Брой отв. крила: 0 - +

Стъпка 4

 

Други услуги:

желаете ли подпрозоречен перваз
желаете ли монтаж
желаете ли демонтаж
 

Цена: лв.

В цената е включена изработка, доставка, гаранционно поддържане /лв/

Забележка: за повече информация се обърнете към нашите консултанти

   

телефони: 02/ 936 65 28; 931 81 33, гр.София, ул.Братя Миладинови No 36

е-mail: office@skylinebulgaria.com SkyLineBulgaria.com © 2006 - 2011

Дизайн и поддръжа Дот Медиа