facebook

12 години SKY LINE,
качествени дограми и фасади!

Окачени фасади

Окачени фасади

Комбинацията между АЛУМИНИЙ и СТЪКЛО, като алтернатива на стандартните стени на сградите Е ОКАЧЕНА ФАСАДА.

За изработването на фасади се използват различни алуминиеви профилни системи за окачени фасади, способни да решат сложни архитектурно-дизайнерски задачи. Възможността да се комбинира фасадата със системи за врати и прозорци, позволява да се достига максимална функционалност при изработването й.

Съчетанието на фасадни профилни системи, стъкла с различни отенъци, елегантни обкови и допълнителни елементи за фасадно и структурно остъкление позволява да се създадат фасади на сгради  в съответствие с всички характеристики на архитектурата през новия век. В качеството на пълнеж  за фасадните конструкции се използват единично стъкло, стъклопакет, сандвич-панели. Прилагането на дадена система позволява интегрирането на прозорци, както от алуминиеви профили така и от ПВЦ профили.

Специалната технология, основаваща се на съединяване на профили позволява да се осигури бърз монтаж на витражите и да се добие максимално висока здравина на конструкциите. Профилите се съединяват така, че  проникналата вода по каналите на ригелите попада в канала на олука и оттам се отводнява навън.

Лицевата част на профилите е широка от 50 мм до 60 мм. В качеството на защитно-декоративно покритие на профила се прилага метода на полимерно-прахово боядисване. Цвета се определя по европейската таблица RAL.

Фасадните системи позволяват да се изпълняват конструкции с обръщане на хоризонталната ос до 15 градуса без да се използват допълнителни елементи.

Алуминиевите фасадни системи са предназаначени за изработването на фасади на сгради, зимни градини и светлопрозрачни конструкции. Основата на тези конструкции е съставена от алуминиеви екструдирани профили и ригелни системи. Ширината на тези профили обичайно не надвишава 50-60 мм. В системата за по-качествена експлоатация се използват гумени уплътнители. В качеството на пълнеж може да се използва практически който и да е слабо топлопроводящ материал: например, стъклопакет, сандвич-панел, и др. като дебелината  им може да е от 2 до 50 мм, в зависимост от целите и предназначението на сградата. Съществуват множество разновидности на фасадни системи  на различни фирми прозводители  (Reynaers, AGS, Hueck, Raico, Realit)  и всички естествено си носят своя  "+" и "–".
Фасадата може да бъде във вид  на мрежа от алуминиеви профили , в които с помощта на притискащи планки се държат стъклопакетите, с и без видими крепежни елементи, това вече е  структурно остъкляване.
И накрая естествено за хибридните системи, където разбира се стъклопакета или какъвто и да е пълнеж, по профил се задържа с притискаща планка, а от страна на ригела притискане отсъства – това е вече полуструкторно остъкление . При такова остъкляване на фасада не се задържат валежи и стъклото е винаги чисто.

Прозорците и вратите са едни от важните детайли на интериора! Те трябва прекрасно да се вписват в дизайна на вътрешното помещение и хармонично да се съчетават с всички елементи на Вашия дом. За щастие съвременните технологии за производство на прозорци и врати позволяват да се реализират даже и най - смелите и футуристични форми, което прави възможна реализацията и на най- елегантния замисъл осъществим.

Възможности за стилизация

Безгранични възможности за стилизация!

ГАРАНЦИИ

ГАРАНЦИИТЕ НА Фирма "СКАЙ ЛАЙН ДОГРАМИ И ФАСАДИ" ЗА ВИСОКО КАЧЕСТВО са:

  • Цялостният контрол на качеството на продукцията;
  • Създадената и успешно работеща оперативна сервизна група, способна да реши всеки възникнал проблем;
  • Постоянно провеждащите се изпитания на продуктите в независими изследователски центрове;
  • Непрекъснатото специализирано обучение на всички нива във фирмата.

5 годишно безплатно гаранционно поддържане :

  • за подвижни части и механизми;
  • за херметичност на стъклопакетите.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

  • КАЛКУЛАТОР

за изчисляване на прозорец

Стъпка 1

Изберете тип SKY LINE прозорец:

SL Thermo
SL Home
SL Gold
SL Comfort
SL Briliant
SL Alum-Wood

Изберете типа на стъклопакета:

SL Standart
SL Isolierlux
SL Solarlux

Стъпка 2

 

Въведете размерите на отвора на прозореца:

Рамка на прозорец

x - ширина на отвора на прозореца в m

y - височина отвора на прозореца в m

x = m
y = m

Стъпка 3

 

Изберете на колко части желаете да е разделен прозореца?

Брой части на прозорец

Брой части: 1 - +

Колко части от прозореца искате да се отварят (отваряеми крила)?

Брой отв. крила: 0 - +

Стъпка 4

 

Други услуги:

желаете ли подпрозоречен перваз
желаете ли монтаж
желаете ли демонтаж
 

Цена: лв.

В цената е включена изработка, доставка, гаранционно поддържане /лв/

Забележка: за повече информация се обърнете към нашите консултанти

   

телефони: 02/ 936 65 28; 931 81 33, гр.София, ул.Братя Миладинови No 36

е-mail: office@skylinebulgaria.com SkyLineBulgaria.com © 2006 - 2011

Дизайн и поддръжа Дот Медиа